WIE ZIJN WIJ

Veldkamp Elzinga Koster Notarissen is sinds jaar en dag gevestigd aan de Meint Veningastraat 121 in Hoogezand. Een bekende plek in de omgeving naast het bij velen bekende Hotel Faber. In 1991 is notaris Gerrit Veldkamp benoemd in de gemeente Hoogezand-Sappemeer tot notaris als opvolger van zijn voorganger notaris mr. M. Wynia. Met ingang van 1 januari 2015 is Gerrit gestopt als notaris en is hij opgevolgd door Ivar Koster. Abel Elzinga is in 2003 benoemd tot notaris in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Ons kantoor staat op een goed bereikbare locatie en er is voldoende parkeerruimte voor en nabij het kantoor.

Graag begroeten wij u op ons kantoor.

mr. Abel Elzinga

Begon zijn notariële loopbaan in 1987.  Abel is in 1997 begonnen op ons kantoor als kandidaat-notaris. In 2003 werd hij notaris in de gemeente Hoogezand-Sappemeer, thans Midden-Groningen. Abel is all-round op elk rechtsgebied binnen het notariskantoor met als specialisme de ondernemingsrechtpraktijk.

a.elzinga@veldkampnotarissen.nl

mr. Ivar Koster

Is in 2007 begonnen op het kantoor als kandidaat-notaris nadat hij afgestudeerd was aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna volgde hij de beroepsopleiding notariaat. Met ingang van 1 januari 2015 is Ivar benoemd tot notaris te Hoogezand-Sappemeer (thans Midden-Groningen) als opvolger van notaris Gerrit Veldkamp.

i.koster@veldkampnotarissen.nl

mr. Mark Jan Bolt

Kandidaat-notaris. Werkt sinds 2000 op het kantoor. Studeerde notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde de Beroepsopleiding Notariaat. Mark Jan is werkzaam op elk rechtsgebied binnen het notariskantoor met het accent op de registergoederen praktijk.

Tevens voorzitter van de ring Noord-Nederland van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

m.bolt@veldkampnotarissen.nl

Antje van der Linde

Sinds 1992 op het kantoor werkzaam op de afdeling secretariaat.

Sinds juli 2021 met pensioen en aan ons kantoor verbonden als interieurverzorgster.

Marieke van Lune

Sinds 1996 aan ons kantoor verbonden en is werkzaam op het secretariaat.

Janneke Schrikkema

Notarieel medewerker. Sinds 2011 aan het kantoor verbonden. Ze houdt zich met name bezig met dossiers op de rechtsgebieden registergoederenrecht en familierecht.

j.schrikkema@veldkampnotarissen.nl

Jonathan Bolt

Werkt sinds februari 2020 op het kantoor als administratief medewerker.